Sportesemény regisztrációs alkalmazás

Túrázás, gyaloglás, futás, kerékpározás, úszás vagy bármilyen sporteseményhez, rendezvényhez tartozó nevezés előregisztrációját, rendezését segítő reszponzív, mobil készülékekhez is igazodó alkalmazás. Lehetőség nyílik a nevezések/regisztrációk fogadására és a beérkezett adatok későbbi feldolgozására, ami alapján a verseny/rendezvény további teendőit el lehet végezni. Kiegészíthető online bankkártyás fizetéssel is, ami nagyban megkönnyíti a nevezések/befizetések feldolgozását. Összetett nevezési feltételek kialakítására is rugalmasan alkalmazható, egyedi igényekhez igazítható.


Az alkalmazás skálázható környezetben kerül megvalósításra. A hagyományos megoldásokkal szemben ennek előnye, hogy folyamatosan képes kiszolgálni a beérkező kéréseket. Általában, ha egy széles körben ismert eseményre megnyílik a regisztráció lehetősége, megnövekedett látogatói aktivitással kell számolni. Amennyiben ezt nem veszik figyelembe, a regisztráció helyett egy hibaoldal töltődik be, csalódottságot okozva a résztvevőknek és presztízsveszteséget a szervezőknek.


A DotLogics Hungary Kft. által készített megoldás erre fel van készítve. A regisztráció idejére is bérelhető a megoldás. Ennek előnye, hogy nem kell saját infrastruktúrát és szakértői csapatot fenntartani, ezáltal költséghatékony is egyben.


Amennyiben az alkalmazás iránt érdeklődik vagy egyéb elképzelései vannak és pontos árajánlatot szeretne kérni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.